Konyhatechnológiai és Élelmiszer biztonsági megoldások, másképp mint máshol..

HACCP - Professzionális megoldások

Társaságunk 15 éve foglalkozik élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos tanácsadással, HACCP rendszertervezéssel, felülvizsgálattal. Több mint száz Magyarországon, főleg Kecskemét vonzáskörzetében üzemelő egységre terveztünk hatékonyan és egyszerűen működtethető HACCP rendszereket. 

Bevezettük minden velünk kapcsolatban álló cégnél a Jó Higiéniai-, Jó Vendéglátó-, Jó Gyártási Gyakorlatot, hogy ezzel munkájukat segítsük. 

A HACCP mára már egy gyakorlatban is elfogadott módszer az élelmiszerek, vendéglátó termékek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése által.

A 852/2004/EK rendelet értelmében a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) rendszer alkalmazása az élelmiszer-gyártók, -kereskedők és a vendéglátó-ipari egységek számára kötelező.

 

Miben segíthetünk Önnek?

  • a vállalkozás munkafolyamatinak, telephelyének átvizsgálásával lehetőség nyílik a hiányosságok feltárására, majd helyesbítésére.
  • A hatályos jogszabályokkal összhangban kialakított dokumentáció a vállalkozás minden alkalmazottja számára meghatározza az elvégzendő élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos feladatokat és kötelezettségeket.
  • A dokumentációs rendszer elősegíti a folyamatok megfelelőségének igazolását, mind a vásárlók, mind az ellenőrző hatóság felé.

Milyen előnye származhat?

  • megbízható minőségi és biztonsági garancia a fogyasztók számára,
  • megkönnyíti a hatósági szemlék lefolytatását, azáltal, hogy áttekinthetővé, és felkészülté teszi a vállalkozás tevékenységét,
  • csökkenti a keletkezett selejt mennyiségét és a visszahívásokszámát,
  • segít megőrizni a vállalkozás jó hírnevét.


Liebherr és Diamond termékpaletta


Termékválaszték megtekintése >>>


Elérhetőség

6000 Kecskemét,
Vacsi köz 13/a Fsz. 1.

Telefonszámok

+36-76/321-248
+36-30/3-993-095

Copyright 2019. M-TEAM QUALITY KFT. | Minden jog fentartva