Konyhatechnológiai és Élelmiszer biztonsági megoldások, másképp mint máshol..

Engedélyeztetés

Éleliszeripari, vendéglátó, vagy élelmiszer kereskedelmi egység létesítéséhez szükséges engedélyeztetési, regisztrációs,

vagy változás bejelentési eljárások lefolytatásával kapcsolatban is fordulhat hozzánk.

- Bejelentésköteles élelmiszer előállító egység nyilvántartásba vétele, (Bejelentésköteles élelmiszer-előállító létesítmény, élelmiszer-csomagolóanyag gyártó, forgalomba hozó, és az élelmiszer-iparban felhasználható fertőtlenítőszereket előállító létesítmény részére)

- Külön engdélyztetési eljárás; a 20/2021. (V.17.) AM rendelet visszavonta az eljárás szükségességét, helyette bejelentésköteles tevékenység nyilvántartásba vételi eljárást kell lefolytatni. 

Ez azt eredményezi, hogy az üzlet nyitása előtt és közvetlenül utánna sem minősíti szakhatóság az egységet, csak az üzemeltetés alatt fog szemlét / ellenőrzést tartani.

Ebben az a kockázat rejlik, hogy előzetes egyeztetés nélkül kialakíthat a beruházó olyan egységet amely nem felel meg az élelmiszer higiéniai élelmiszer biztonsági szabályoknak. 

Javasoljuk tehát üzletnyitás, tervezés fázisában tanácsadói szolgáltatásunkat igénybe venni, vagy akár konyhatechnológiai tervet késszíttetni amivel megelőzhetőek a későbbi kellemetlenségek, átépítések, költséges módosítások. 
Liebherr és Diamond termékpaletta


Termékválaszték megtekintése >>>


Elérhetőség

6000 Kecskemét,
Vacsi köz 13/a Fsz. 1.

Telefonszámok

+36-76/321-248
+36-30/3-993-095

Copyright 2019. M-TEAM QUALITY KFT. | Minden jog fentartva