Élelmiszer higiéniai képzések
Mi a képzés célja?
A hatályos jogszabályok értelmében az üzemeltetőnek gondoskodnia kell arról, hogy az élelmiszerekkel foglalkozó dolgozók tevékenységüknek megfelelő módon higiéniai szempontból felügyelet alatt álljanak, és azokban az élelmiszer-higiéniai kérdésekben, amelyek munkájuk során érintik őket, rendszeresen megfelelő tájékoztatásban, oktatásban részesüljenek. Az oktatást a munkába állást követő egy hónapon belül el kell végezni.
Mi az előnye ennek a képzési formának?
Tapasztalatink szerint a dolgozók több információhoz jutnak, komolyabban veszik a képzés, és vizsga „ súlyát”, mintha saját munkatársuk, vagy vezetőjük tartana részükre egy üzleti tájékoztatást. A külső helyszín, a csoportos képzés, a profi előadók és a számonkérés eredménye:
Nagyobb fegyelem, nagyobb figyelem, több megmaradt hasznos információ.
A képzés díja: Egyedi ajánlat alapján!
Képzés időtartama:
Az élelmiszer higiéniai képzésünk két előadásból tevődik össze. Ezek együttes időtartama 3 óra. Az előadások között 10 perc szünetet biztosítunk.
A számonkérés időtartama: 30 perc írásban
Jelentkezés módja
Töltse le az innen letölthető Jelentkezési Lapot, majd töltse ki, és küldje el a következő fax számra: 06/76/328-264, vagy az mteamquality@gmail.com e-mail címre.
Ezt követően levélben, vagy e-mailben értesítjük a képzés pontos időpontjáról és helyszínről.