Konyhatechnológiai és Élelmiszer biztonsági megoldások, másképp mint máshol..

Élelmiszer higiéniai képzések

Mi a képzés célja?

A hatályos jogszabályok értelmében az üzemeltetőnek gondoskodnia kell arról, hogy az élelmiszerekkel foglalkozó dolgozók tevékenységüknek megfelelő módon higiéniai szempontból felügyelet alatt álljanak, és azokban az élelmiszer-higiéniai kérdésekben, amelyek munkájuk során érintik őket, rendszeresen megfelelő tájékoztatásban, oktatásban részesüljenek. Az oktatást a munkába állást követő egy hónapon belül el kell végezni.

Mi az előnye ennek a képzési formának?

Tapasztalatink szerint a dolgozók több információhoz jutnak, komolyabban veszik a képzés, és vizsga „ súlyát”, mintha saját munkatársuk, vagy vezetőjük tartana részükre egy üzleti tájékoztatást. A külső helyszín, a csoportos képzés, a profi előadók és a számonkérés eredménye:
Nagyobb fegyelem, nagyobb figyelem, több megmaradt hasznos információ.

A képzés díja: Egyedi ajánlat alapján!

Képzés időtartama:

Az élelmiszer higiéniai képzésünk két előadásból tevődik össze. Ezek együttes időtartama 3 óra. Az előadások között 10 perc szünetet biztosítunk.
A számonkérés időtartama: 30 perc írásban

Jelentkezés módja

Töltse le az innen letölthető Jelentkezési Lapot, majd töltse ki, és küldje el a következő fax számra: 06/76/328-264, vagy az mteamquality@gmail.com e-mail címre.
Ezt követően levélben, vagy e-mailben értesítjük a képzés pontos időpontjáról és helyszínről.

Elérhetőség

6000 Kecskemét,
Vacsi köz 13/a Fsz. 1.

Telefonszámok

+36-76/321-248
+36-30/3-993-095

Copyright 2019. M-TEAM QUALITY KFT. | Minden jog fentartva